Οδηγίες πρόσβασης

Τρεις είναι οι πιθανές επιλογές αναφορικά με την πρόσβαση επισκεπτών-ομάδων φοιτητών στο σταθμό πεδίου στα Άνω Πεδινά:

  • Μέσω Θεσσαλονίκης. Πτήση μέχρι Θεσσαλονίκη. Με αστικό λεωφορείο απαιτείται μια ώρα για να φτάσει κάποιος στα ΚΤΕΛ και έπειτα χρειάζονται περίπου 3.5 ώρες με λεωφορείο για τα Ιωάννινα. Η πρόσβαση στα Άνω Πεδινά απαιτεί και πάλι λεωφορείο.
  • Μέσω Ακτίου. Η Ryan Air και η Tui προσφέρουν πτήσεις τσάρτερ για το Άκτιο από το Λονδίνο τις καλοκαιρινές περιόδους και το φθινόπωρο. Το αεροδρόμιο του Ακτίου βρίσκεται 4 χλμ. από την Πρέβεζα και η μετακίνηση μπορεί να γίνει με λεωφορείο ή με ταξί. Από την Πρέβεζα υπάρχουν συχνά δρομολόγια λεωφορείων για τα Γιάννενα. Από τον ίδιο σταθμό λεωφορείων στα Γιάννενα είναι δυνατή η αλλαγή γραμμής και τελικά η πρόσβαση στα Άνω Πεδινά.
  • Μέσω Αθηνών. Η Αθήνα είναι το μόνο αεροδρόμιο που προσφέρει πτήσεις για τα Ιωάννινα, επομένως αυτή είναι μια επιλογή για εκείνους που θέλουν να φτάσουν στα Ιωάννινα γρήγορα με αεροπλάνο. Αυτό, ωστόσο, προβλέπεται να είναι ακριβό εξαιτίας του γεγονότος πως οι πτήσεις Αθήνα-Ιωάννινα κοστίζουν ακριβά (ενδεικτική τιμή 123-170 ευρώ).

Χάρτης του Σταθμού Πεδίου.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το Σταθμό Πεδίου ακολουθώντας τον χάρτη.

From Address:

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbeac9 #eef9591 #090913225653